Hoppa till innehåll

Diskrimineringsombudsmannen rekryterar kommunikationssakkunnig till tidsbunden tjänst

Diskrimineringsombudsmannen rekryterar kommunikationssakkunnig till en tidsbunden tjänst, för tiden 1.3.-31.10.2024 (vikariat). Kommunikationssakkunniga är en del av diskrimineringsombudsmannens och äldreombudsmannens kommunikationsteam. I arbetsuppgifterna ingår alla områden inom myndighetskommunikation från dagsaktuell kommunikation till längre projekt.

De bästa förutsättningarna för att sköta uppgiften ger högskolexamen inom kommunikation eller annan lämplig högskoleexamen. Av sökanden förväntar vi oss flera års erfarenhet av kommunikation och erfarenhet av att leda projekt inom kommunikation. Till fördel räknas kännedom om människorättskommunikation samt kunskap om inkluderande och tillgänglig kommunikation. Dessutom uppskattar vi kunskap om webbkommunikation och sociala medier, samt stark förmåga att uttrycka sig i skrift. Också kunskap om fotoredigering och layoutprogran till fördel. Vi uppskattar också kreativitet, anpassningsförmåga och förmåga att arbeta självständigt.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Visstidsanställning
Tillträde: 1.3.2024 eller enligt avtal.
Tidsbegränsad till: 31.10.2024
Ansök senast:  29.1.2024 kl. 16:15. Sök platsen på valtiolle.fi
Lön: Uppgiftsspecifik löneandel 3531,18 €/kk. För en person som inleder sitt arbetsförhållande är den personliga löneandelen 8 % under de första 6 månaderna.

Kontaktperson:
Kristina Stenman
Diskrimineringombusman
+358 503960140
[email protected]

I sin verksamhet betonar diskrimineringsombudsmannen förverkligandet av likabehandling samt uppskattar mångfald i arbetsgemenskapen. Vi önskar ansökningar av personer i olika åldrar, av olika kön, samt av personer som tillhör språkliga, kulturella eller andra minoriteter. I enlighet med likabehandlings- och jämställdhetsplanen kan positiv särbehandling tillämpas i rekryteringen för att främja mångfald bland personalen. Diskrimineringsombudsmannen erbjuder tillgängliga arbetslokaler och rimliga anpassningar utförs enligt behov för de anställda.

08.01.2024