Hyppää sisältöön

Yhdenvertaisuusvaltuutettu hakee viestintäasiantuntijaa määräaikaiseen tehtävään

Yhdenvertaisuusvaltuutettu hakee viestintäasiantuntijaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.3.-31.10.2024 (sijaisuus). Viestintäasiantuntija on osa yhdenvertaisuusvaltuutetun ja vanhusasiavaltuutetun yhteistä pientä viestintätiimiä ja työtehtäviin kuuluu monipuolisesti viranomaisviestinnän eri osa-alueet päivittäisviestinnästä pidempiin projekteihin.

Parhaimmat valmiudet tehtävän hoitamiseen antaa viestinnän alan tai muu soveltuva korkeakoulututkinto. Hakijalta odotamme useamman vuoden työkokemusta viestinnän tehtävistä ja kokemusta viestinnän projektien tai hankkeiden johtamistehtävistä. Luemme eduksi ihmisoikeusviestinnän tuntemuksen ja saavutettavan viestinnän ja inklusiivisen viestinnän osaamisen. Tehtävässä eduksi on myös verkkoviestinnän ja sosiaalisen median osaaminen sekä vahva kirjallinen ilmaisutaito. Myös kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien hallitseminen katsotaan eduksi. Arvostamme lisäksi luovuutta, mukautumiskykyä ja kykyä työskennellä itsenäisesti.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Määräaikainen
Tehtävä alkaa: 1.3.2024 tai sopimuksen mukaan
Tehtävä päättyy: 31.10.2024
Hakuaika päättyy: 29.1.2024 klo 16:15. Hakuohjeet ja sähköinen hakemuslomake valtiolle.fi-palvelussa.
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka 3531,18 €/kk. Aloittavalla henkilöllä henkilökohtainen suoritusosuusprosentti 8 % ensimmäiset 6 kuukautta.

Lisätietoa tehtävästä antaa:
Kristina Stenman
Yhdenvertaisuusvaltuutettu
+358 503960140
[email protected]

Yhdenvertaisuusvaltuutettu korostaa toiminnassaan yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostaa monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelman mukaisesti valinnassa voidaan toteuttaa positiivista erityiskohtelua monipuolisen henkilöstörakenteen edistämiseksi. Yhdenvertaisuusvaltuutettu tarjoaa esteettömät työtilat ja työntekijöille tehdään tarpeen mukaan kohtuullisia mukautuksia.

08.01.2024