Sosiaalinen media

Yhdenvertaisuusvaltuutettu käyttää sosiaalisen median kanavia tiedonvälitykseen. Yhdenvertaisuusvaltuutettu löytyy sosiaalisesta mediasta Instagramista, Twitteristä, Facebookista, LinkedInistä, sekä YouTubesta. 

Yksittäistä asiaa ei voi saattaa vireille sosiaalisen median kanaviemme kautta. Emme myöskään anna sosiaalisen median kanavissamme oikeudellista neuvontaa. Jos haluat saattaa asiasi yhdenvertaisuusvaltuutetun selvitettäväksi, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. 

Yhdenvertaisuusvaltuutettu Instagramissa
Yhdenvertaisuusvaltuutettu Twitterissä
Yhdenvertaisuusvaltuutettu Facebookissa
Yhdenvertaisuusvaltuutettu LinkedInissä
Yhdenvertaisuusvaltuutettu YouTubessa

Yhdenvertaisuusvaltuutettu järjestää Instagram-kanavallaan säännöllisesti Instagram-live lähetyksiä. Voit tutustua live-lähetyksiin ja niiden litterointeihin Instagram-livet-sivullamme.

Sosiaalisen median kanavien ylläpito ja moderointi

Yhdenvertaisuusvaltuutetun kanavia ylläpitää toimiston viestintätiimi. Olemme läsnä palveluissa arkisin toimistoaikoina. Tarvittaessa moderoimme keskusteluja sosiaalisen median kanavissamme sekä poistamme lainvastaiset, ihmisarvoa loukkaavat ja epäasialliset viestit. Tarvittaessa myös rajoitamme sosiaalisen median julkaisujemme kommentointimahdollisuutta toimistoaikojen ulkopuolella, jolloin reaaliaikainen moderointi ei ole mahdollista.