Hyppää sisältöön

Yhdenvertaisuusvaltuutettu hakee hallintopäällikköä määräaikaiseen tehtävään

Yhdenvertaisuusvaltuutettu hakee hallintopäällikköä määräaikaiseen hallinnon kehittämistehtävään ajalle 1.6.2023 - 31.12.2024. Hallintopäällikkö vastaa kahden viranomaisen, yhdenvertaisuusvaltuutetun ja vanhusasiavaltuutetun toimiston yleis-, henkilöstö- ja taloushallinnosta, yhdenvertaisuusvaltuutetun toimistossa. Hän toimii esihenkilönä hallintoyksikössä, johon kuuluu 5-7 työntekijää.

Hallintopäällikkö on kokenut hallinnon ammattilainen, joka suunnittelee, toteuttaa ja kehittää yhdenvertaisuusvaltuutetun ja vanhusasiavaltuutetun hallintotoimintoja. Parhaat valmiudet tehtävien hoitamiseen antaa ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy hallinnon, talouden sekä HR-asioiden opintoja, esimerkiksi hallintotieteiden tai taloustieteen maisterin tutkinto. Erityisenä etuna pidämme henkilöstö-, talous- ja yleishallinnon osaamista sekä kokemusta julkisen sektorin esihenkilötyöstä, vähintään 3-5 vuoden ajalta. Lisäksi tehtävään valittavalta odotetaan yhteistyö- ja organisointikykyä, vastuullista, systemaattista ja kehityshakuista työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä hallintoyksikön päivittäisjohtamiseen.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Määräaikainen
Tehtävä alkaa: 1.6.2023 tai sopimuksen mukaan
Tehtävä päättyy: 31.12.2024
Hakuaika päättyy: 29.5.2023 klo 23.59. Hakuohjeet ja sähköinen hakemuslomake valtiolle.fi-palvelussa.
Palkkaus: Tehtävän palkkauksen lähtökohtana on vaativuustaso 19 (4508,41 euroa/kk), minkä lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuva palkanosa, joka virkasuhteen alussa, riippuen mm. henkilön koulutuksesta ja kokemuksesta, yleensä on n. 17-26 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

Lisätietoa tehtävästä antaa:
Kristina Stenman
Yhdenvertaisuusvaltuutettu
029 566 6809
[email protected]

Yhdenvertaisuusvaltuutettu korostaa toiminnassaan yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostaa monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelman mukaisesti valinnassa voidaan toteuttaa positiivista erityiskohtelua monipuolisen henkilöstörakenteen edistämiseksi. Yhdenvertaisuusvaltuutettu tarjoaa esteettömät työtilat ja työntekijöille tehdään tarpeen mukaan kohtuullisia mukautuksia.

09.05.2023