Hyppää sisältöön

Yhdenvertaisuusvaltuutetun toimistoon haetaan korkeakouluharjoittelijoita

Yhdenvertaisuusvaltuutetun toimistossa on tarjolla ensisijaisesti oikeustieteen maisteriopiskelijoille 4 kpl 4 kuukauden harjoittelupaikkaa ajoille 1.4.-31.7.2023 (2 kpl) ja 15.7.-15.11.2023 (2 kpl).
 
Harjoittelijana työskentelet osana syrjinnän vastaisen työmme tiimiä ja päätehtävänäsi on avustaa asiakasyhteydenottojen käsittelyssä. Tehtävä tarjoaa tilaisuuden tutustua monipuolisesti valtuutetun yhdenvertaisuuslain valvontatehtävään. Painopiste työssä on asiakasyhteydenottojen arvioinnissa, selvitysten ja vastausten laadinnassa sekä osallistumisessa valtuutetun puhelin- ja chat-päivystykseen.
 
Toivomme, että olet opintojesi loppuvaiheessa. Ensisijaisesti haemme henkilöitä, jotka suorittavat syventäviä opintoja jossain seuraavista aiheista: perus- ja ihmisoikeudet, rikos- ja prosessioikeus, valtiosääntö-oikeus, hallinto-oikeus tai kansainvälinen oikeus.
 
Odotamme sinulta hyvää kirjallista ilmaisutaitoa. Hyvä molempien kansalliskielten taito sekä muu kielitaito katsotaan eduksi. Arvostamme joustavuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti.
 
Työn luonne: Kokoaikatyö
Palkka: 1450 euro kk
Harjoittelijoiden määrä: 4
Palkkaukseen tai muuhun rahoitukseen liittyvät lisätiedot: Toivomme, että sinulle on myönnetty harjoittelutuki, mutta tämä ei ole välttämätön edellytys. 
Sijainti: Pääkaupunkiseutu

Yhdenvertaisuusvaltuutettu korostaa toiminnassaan yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostaa monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelman mukaisesti valinnassa pyrimme toteuttamaan positiivista erityiskohtelua monipuolisen henkilöstörakenteen edistämiseksi.
 
Pyydämme lähettämään hakemukset yhdenvertaisuusvaltuutetun toimistoon sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi.yvv(at)oikeus.fi, otsikolla "Oikeustieteellinen harjoittelija"
Viimeinen hakupäivä: 15.2.2023

Harjoitteluun liittyvät lisätiedustelut pyydämme osoittamaan erityisasiantuntija/tiiminvetäjä Robin Harmsille sähköpostitse osoitteeseen robin.harms(at)oikeus.fi

30.01.2023