Hyppää sisältöön

Yhdenvertaisuusvaltuutettu hakee suunnittelijaa (asiakirjahallinto) vakinaiseen virkaan

Tehtävässä toimit pääasiassa asiakirjahallinnon, erityisesti viraston pääkirjaajan tehtävässä. Kirjaamotehtävissä hoidat itsenäisesti virastoon saapuvan postin käsittelyn ja kirjaamisen. Toimit viraston asianhallintajärjestelmien (Hilda, Acta) pääkäyttäjänä. Vastaat omalta osaltasi asiakirjahallinnon laadusta ja ohjeistat viraston käyttäjiä tiedonhallinnassa ja asianhallintajärjestelmän käytössä. Osallistut viraston tiedonhallinnan kehittämiseen ja toimivuuden edistämiseen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu muita hallinnollisia tehtäviä (mm. johdon sihteerin sijaistaminen, tilaisuuksien järjestäminen). Yhdenvertaisuusvaltuutetun hallintoyksikkö hoitaa myös vanhusasiavaltuutetun hallinnollisia tehtäviä, joten hoidat myös osaltasi näitä tehtäviä.

Hakijalta odotamme

Odotamme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta asiakirjahallinnon tehtävistä ja asianhallintajärjestelmän (esim. Hilda, Acta) käytöstä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta esimerkiksi kirjaamo-, tietopalvelu- tai arkistotehtävistä. Odotamme, että olet kehittymiskykyinen ja kiinnostunut syventämään osaamistasi tiedonhallinnan tehtävissä. Asiakirjahallintoon liittyvät opinnot voidaan lukea eduksi. Odotamme sinulta aktiivista työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Tehtävässä tarvitaan myös sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaiskykyä. Kotimaisten kielten osaamisen lisäksi arvostamme hyvää englannin kielen taitoa, muu kielitaito voidaan lukea eduksi. Suunnittelijan tehtävän hoitamista tukee soveltuva opistotasoinen tai ammattikorkeakoulututkinto.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Vakinainen
Tehtävä alkaa: 1.7.2024 tai sopimuksen mukaan.
Hakuaika päättyy: 2.5.2024 klo 16:15. Hakuohjeet ja sähköinen hakemuslomake valtiolle.fi-palvelussa. 
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka 3089,24 €/kk. Aloittavalla henkilöllä henkilökohtainen suoritusosuusprosentti 8 % ensimmäiset 6 kuukautta. Viran palkkaus määräytyy palkkausjärjestelmän vaativuusluokan 12 mukaisesti. Tämän lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuva palkanosa enint. 50 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

Lisätietoa tehtävästä antaa:
Kari Kananen
Hallintopäällikkö
+358 50 479 8594
[email protected]

Yhdenvertaisuusvaltuutettu korostaa toiminnassaan yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostaa monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelman mukaisesti valinnassa voidaan toteuttaa positiivista erityiskohtelua monipuolisen henkilöstörakenteen edistämiseksi. Yhdenvertaisuusvaltuutettu tarjoaa esteettömät työtilat ja työntekijöille tehdään tarpeen mukaan kohtuullisia mukautuksia.

22.04.2024