Hyppää sisältöön

Hyvinvointialueille suunnatun webinaarin tallenne ja esitysmateriaali on julkaistu

Yhdenvertaisuusvaltuutettu järjesti hyvinvointialueille suunnatun webinaarin kesäkuussa 2023. Webinaarissa käsiteltiin yhdenvertaisuuden edistämistä ja syrjinnän ehkäisyä hyvinvointialueilla. Webinaarin tarkoitus on tukea yhdenvertaisten rakenteiden ja toimintamallien vakiinnuttamisessa. Tekstitetty tallenne webinaarista ja sen esitysmateriaali on julkaistu.

Webinaarissa käydään käytännönläheisesti läpi, miten hyvinvointialueet voivat edistää yhdenvertaisuuden toteutumista ja miten alueet voivat varmistaa syrjimättömyyden palveluissaan. Webinaarissa käsitellään myös yhdenvertaisuussuunnittelua sekä ohjeita suunnittelun toteuttamiseksi.

Webinaarissa saat tietoa siitä, mitä yhdenvertaisuus ja syrjintä ovat sekä kuinka yhdenvertaisuuslain velvoitteet täytyy huomioida hyvinvointialueiden toiminnassa. Webinaarissa tarjoamme myös konkreettisia esimerkkejä hyvistä käytänteistä, joiden avulla sosiaali- ja terveyspalveluissa on onnistuneesti edistetty yhdenvertaisuutta.

Tallenne ja esitysmateriaali on julkaistu suomeksi ja ruotsiksi. Suomenkielisessä tallenteessa on tekstityksen lisäksi viittomakielinen tulkkaus.

06.07.2023