Hyppää sisältöön

Yhdenvertaisuusvaltuutettu hakee viestinnän harjoittelijaa

Yhdenvertaisuusvaltuutetun toimistossa on tarjolla viestinnän opiskelijalle kuuden kuukauden harjoittelupaikka ajalle maaliskuu-elokuu 2023

Harjoittelija on osa pientä viestintätiimiä ja avustaa yhdenvertaisuusvaltuutetun päivittäisessä viestinnässä. Työtehtävät tarjoavat monipuolisen kokemuksen viestinnän kaikilta osa-alueilta ja yhdenvertaisuuden edistämisestä. Painopiste harjoittelijan työssä on sosiaalisen median päivittäisviestinnässä ja verkkotiedottamisessa.

Toivomme, että hakija on opiskellut jo useamman vuoden. Odotamme hakijalta erinomaista kirjallista ilmaisutaitoa. Toivomme, että hakija kokee sosiaalisen median luonnolliseksi ympäristöksi. Ymmärrys inklusiivisesta ja saavutettavasta viestinnästä luetaan eduksi. 

Hakija ottaa haltuun verkkosivujen päivitystyökalut ilman tuskaa. Hyvä molempien kansalliskielten taito katsotaan hakijalle eduksi. Kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien hallitseminen sekä muu kielitaito katsotaan myös eduksi. Arvostamme lisäksi luovuutta, mukautumiskykyä ja kykyä työskennellä itsenäisesti.

Ajankohta ja kesto: kuusi kuukautta, maaliskuu-elokuu 2023
Palkka: 1450 euroa/kk
Palkkaukseen tai muuhun rahoitukseen liittyvät lisätiedot: Toivomme, että hakijalla on käytettävissä harjoittelutuki. Tämä ei ole ehdoton edellytys.

Yhdenvertaisuusvaltuutettu korostaa toiminnassaan yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostaa monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelman mukaisesti valinnassa voidaan toteuttaa positiivista erityiskohtelua monipuolisen henkilöstörakenteen edistämiseksi. Yhdenvertaisuusvaltuutettu tarjoaa esteettömät työtilat ja työntekijöille tehdään tarpeen mukaan kohtuullisia mukautuksia. 

Harjoitteluun liittyvät lisätiedustelut pyydämme osoittamaan viestintäpäällikkö Maria Swanljungille sähköpostitse osoitteeseen maria.swanljung(at)oikeus.fi

Hakemukset lähetetään osoitteeseen: rekrytointi.yvv(at)oikeus.fi tai valtiolle.fi-palvelussa.

Viimeinen hakupäivä 25.1.2023. 

04.01.2023